Uutiset|

Hienojen fiilisten ja rohkeiden päätösten vuosi

Nyt kun joulu on enää muutaman päivän päässä ja mainostoimistoalan perinteisiin kuuluen maailmakin saatu pian taas valmiiksi, on tullut aika istahtaa hetkeksi alas ja katsella vuotta taaksepäin. Meille vuosi 2023 oli ennen kaikkea rohkeiden päätösten ja hienojen fiilisten vuosi.


Tänä vuonna ollaan saatu viettää WTF-jengin kanssa erittäin antoisaa ja hauskaa arkea. Kun ympärillä on näin mahtava tiimi, on arki yhtä juhlaa ja maanantai paras päivä – silloin viikko on vasta alussa ja kaikki mahdollista.
 

Tiimin kanssa kehitettiin ja kehityttiin yhdessä, suoriuduttiin useammista tiukoista deadlineista ja vietettiin monet hauskat ”kökkäjäiset”. Vuoden kruunasi Raahen Yrittäjien myöntämä Vuoden yrittäjä 2023 -palkinto. Kun katsoo aiempia palkittuja, ei voi olla kuin onnellinen, ylpeä ja otettu siitä, millaiseen joukkoon pääsimme mukaan. Suuria tunteita ja hienoja fiiliksiä on siis koettu vuoden aikana paljon.

Asiakastöiden osalta vuoteen mahtui sopivassa suhteessa pitkäjänteisiä yhteistöitä, kampanjoita ja projektiluonteisia kokonaisuuksia. Tulevalle vuodelle on sovittu jo useampia jatkuvan palvelun mallin asiakkuuksia, mutta myös projektirintamalla riittänee tekemistä – optimisteja kun ollaan. Myyntihousuja saa kuitenkin nykäistä välillä jalkaan ja toimintamalleja tutkia, jotta päästään itsellemme asetettuihin tavoitteisiin, tai mieluiten vähän yli. Entisen ammattiurheilija-Lassen sanoin kun ”aina voi suoriutua vähän paremmin, tehokkaammin ja laadukkaammin”. Kasvetaan ja kehitytään siis myös ensi vuonna, tavalla jos toisella. Huolenpito on yksi arvoistamme, joten haluamme tulevanakin vuonna olla asiakkaillemme vahva ja osaava kumppani.

Sitten niihin rohkeisiin päätöksiin. Vuoden isoin päätös oli ehdottomasti loppuvuodesta toteutunut liiketoimintakauppa, jossa ostimme mainostoimisto Creamedian liiketoiminnan Hilla Group Oyj:ltä. Näin iso liikku ei ollut välttämättä suunnitelmissamme vielä tässä vaiheessa, mutta kun mahdollisuus meille tarjoutui ja pääsimme tutustumaan Creamedian tekemiseen, osaamiseen ja henkeen, löysimme siitä paljon samankaltaisuutta WTF Designiin. Meidän kokoluokan yritykselle näin ison ratkaisun tekeminen ei ollut itsestään selvää eikä helppoa, mutta kun päätökselle saatiin tiimin vahva tuki, uskalsimme lähteä viemään suunnitelmia kohti maalia.

1.12.2023 alkaen tiimin koko siis tuplaantui, ja toimipaikkoja on Raahen ja Oulun lisäksi myös Kokkolassa. Aivammahtavaa, vai mitä?! Ensimmäisestä uuden elämän hetkestä lähtien rohkea liikku on tuntunut täysin oikealta. Yhteinen sävel Cream Teamin kanssa löytyi heti. Tuntuu, kuin porukan olisi tuntenut jo paljon, paljon pidempään. Parhaillaan rakennellaan yhteistä arkirytmiä, sovitellaan järjestelmiä yhteen ja tutustellaan syvemmin toisiimme sekä toimintamalleihimme. Yhteisiä tarjouksiakin ollaan päästy jo rakentamaan potentiaalisiin projekteihin. Yhdessä tehden tästä tulee hyvä. Todella hyvä.

Uutta vuotta 2024 odotamme innokkaina ja toiveikkaina, positiivisella jännityksellä höystettynä. Toivotaan, että se tuo meille kaikille mukanaan kaikkea hyvää ja positiivista, ehkä myös sopivasti jotakin uutta ja jännää.

Iso kiitos sinulle, kun olit ja elit mukanamme tänä vuonna. Oikein hyvää, tunnelmallista ja iloista joulua, kuullaan taas. 🩷​💛

Terveisin,
Sanna ja Lasse
WTF-jengi & Cream Team

 

P.S. Tänäkin vuonna kannoimme kortemme kekoon yhteisen hyvän vuoksi lahjoittamalla joulutervehdyksiin varatut rahat SOS-lapsikylälle.

SOS-Lapsikylä on lapsen oikeuksia edistävä kansainvälinen lastensuojelujärjestö, jonka tavoitteena on, että jokainen lapsi ja nuori saa tarvitsemansa tuen kasvaakseen mahdollisuuksiensa mittoihin.


Lue myös nämä