Uutiset|

Kajaanin ammattikorkeakoulun ja WTF Designin yhteistyölle jatkoa

WTF Design on vastannut Kajaanin ammattikorkeakoulun yhteishakukampanjoista vuodesta 2021 lähtien. Iloksemme yhteistyömme saa jatkoa, sillä WTF Design valittiin kilpailutuksen kautta Kajaanin ammattikorkeakoulun yhteishauista vastaavaksi mainostoimistokumppaniksi kahdeksi seuraavaksi vuodeksi.

Kajaanin ammattikorkeakoulu järjesti alkuvuodesta 2023 julkisen kilpailutuksen, jossa haettiin pitkäaikaista kumppania yhteishakukampanjoiden digimarkkinointiin. WTF Design on saanut toimia KAMKin mainostoimistokumppanina jo kahtena edellisenä vuonna ja iloksemme yhteistyö jatkuu tiiviinä myös seuraavat kaksi vuotta.

Kajaanin ammattikorkeakoulu on ketterä ammattikorkeakoulu, jossa arvostetaan koulutuksen sekä tutkimus- ja kehitystyön tekemistä paikallisissa, alueellisissa, kansallisissa ja kansainvälisissä verkoissa. Kajaanin ammattikorkeakoulu palvelee toiminnallaan alueen kehitystarpeita hyvinvoinnin, teknologian ja viestinnän sekä matkailun alueilla, ja edistää toiminnallaan alueen mahdollisuuksia kehittyä huippuammattilaiseksi valitsemillaan saroilla. KAMKin työelämä- ja asiakaslähtöinen toiminta tuottaa lisäarvoa yhteistyökumppaneille ja tähtää alueen entistä parempaan menestymiseen.

KAMKissa oli kevään toisessa yhteishaussa kaikkiaan 25 hakukohdetta viidellä eri koulutusalalla: matkailu- ja ravitsemisalalla, sosiaali- ja terveysalalla sekä liikunnan, liiketalouden ja tekniikan aloilla. Vastasimme kevään 2023 yhteishaun some- ja Google-mainonnasta. Somessa KAMKia sekä sen haussa olevia koulutuksia mainostettiin mm. Facebookissa ja Instagramissa. Googlessa toteutettiin sekä hakusana- että Display-mainontaa. Digikampanjat toimivat hyvin ja täyttivät niille asetetut tavoitteet, mistä on osoituksena muun muassa se, että ensisijaisten hakijoiden määrä nousi vuodesta 2022. Vuodelle 2023 on tulossa vielä polku- ja täydennyshaku sekä syksyn yhteishaku. 

Kiitämme Kajaanin ammattikorkeakoulua hyvästä ja luottamuksellisesta yhteistyöstä. Työ jatkuu!


Lue myös nämä