Verkkosivustot & muu digi|Artikkelit|

Löydä hyvä webhotelli-koti sivuillesi

WTF Design Oy tekee tiivistä yhteistyötä kotimaisen Zoner Oy:n kanssa tarjotakseen monipuoliset verkkosivujen ylläpitopalvelut.

WTF Design Oy tekee tiivistä yhteistyötä kotimaisen Zoner Oy:n kanssa tarjotakseen monipuoliset verkkosivujen ylläpitopalvelut.

WTF_Design_www-hosting.jpg

 

WTF Design on tehnyt olemassa olonsa ajan yhteistyötä useamman verkkosivustojen ylläpitoa tarjoavan yrityksen ja webhotellin kanssa. Useimpien kanssa yhteistyö on ollut helppoa, mutta pitkäaikaisen kumppanin löytäminen on ollut haastavaa. 

Viimeiset vuodet WTF Design on tiivistänyt yhteistyötään Zonerin kanssa. Ylläpidettävien sivustojen määrän kasvaessa ilmeni selkeä tarve keskittää kaikki sivustot saman palveluntarjoajan hellään huomaan. Zonerin jälleenmyyntipalvelu vastasi tähän huutoon.

Meille tärkeintä hosting-kumppanin valinnassa on alusta alkaen ollut luotettavan palvelun ja kotimaisuuden lisäksi nopeat vasteajat ja asiakaspalvelun laatu.

Zonerin kanssa olemme löytäneet kumppanin, jonka palveluiden laatuun ja mahdollisten ongelmatilanteiden ratkaisemisessa tarjoamaan tukeen olemme olleet enemmän kuin tyytyväisiä. Ongelmatilanteissa emme joudu odottamaan tukipyyntöihin vastaamista vuorokautta pidempään. Zonerilla on siis aidosti toimiva asiakaspalvelu, johon vastaa oikea ihminen jopa puhelimen päässä.

Luotettavuuden mittarit

Luotettavan yhteistyökumppanin tunnistaa mielestämme seuraavista ominaisuuksista

  1. Palvelu skaalautuu asiakkaan tarpeiden mukaan.
  2. Palvelu toimii luotettavasti ja ilman odottamattomia katkoksia
  3. Palveluntarjoajan resurssit riittävät myös ongelmatilanteissa

Edullisen ja samalla monipuolisen tarjoajan löytäminen ei ole helppoa. Yhteistyökumppanin luotettavuus tai ongelmanratkaisukyky testataan vasta oikeassa tilanteessa, kun jokin asia on jo ehtinyt mennä pieleen. Zoner ja sen jälleenmyyntipalvelu on siis vastannut tarpeisiimme mainiosti. 

WTF Designin tarjoama jälleenmyyntipalvelu ei oleellisesti eroa mistään muusta webhotellista, mutta koska palvelu saadaan keskitetysti yhdestä ja samasta paikasta, on asioiden hoitaminen päivittäin paljon tehokkaampaa ja jouhevampaa. Emme myöskään joudu odottamaan palveluntarjoajan reagointia, jos meidän pitää tehdä muutoksia asiakkaan palveluun, vaan voimme tehdä suurimman osan muutoksista itse suoraan jälleenmyyntipalvelussa.

Monipuoliset palvelut

Yleisimmät tarjoamamme palvelut kattavat tällä hetkellä kaikki normaalit webhotellin palvelut, kuten

  • kotisivutilan
  • sähköpostilaatikot
  • MySQL-tietokannat

Palvelut räätälöidään jokaisen asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

Normaalien palveluiden lisäksi tarjontaan kuuluu myös esimerkiksi ilmainen SSL-sertifikaatti Let's Encryptin kautta. Vielä muutama vuosi sitten suojatut www-sivut olivat vain isojen organisaatioiden saatavilla, koska sertifikaatit olivat kalliita ja monimutkaisesti hallittavissa. Tänä päivänä WTF Design pystyy tarjoamaan saman palvelun asiakkailleen vain muutamalla klikkauksella. Suojattujen www-sivustojen merkitys on kasvanut muun muassa sen vuoksi, että Google nostaa suojattujen sivustojen hakukonenäkyvyyttä muita korkeammalle.

Haluamme tarjota asiakkaillemme parasta ja mutkattominta palvelua. Jos olet kiinnostunut oman verkkonäkyvyytesi parantamisesta, WTF Design tarjoaa sinulle kaikki palvelut yhdessä paketissa. Ota yhteyttä ja kysy lisää, niin etsitään yhdessä sinulle kotipaikka verkosta, jossa sinä ja asiakkaasi viihtyvät.


Lue myös nämä