Uutiset|

Pohjois-Savon hyvinvointialue ja WTF Design yhteistyöhön

WTF Design valittiin Pohjois-Savon hyvinvointialueen mainostoimistokumppaniksi syksyllä 2023 kilpailutetussa puitesopimuksessa. Sopimus on voimassa toistaiseksi.

Pohjois-Savon Hyvinvointialueen ja WTF Designin yhteistyö pitää sopimuksen mukaisesti sisällään muun muassa graafista suunnittelua sähköiseen ja painettuun mediaan, sisällöntuotantoa someen ja muihin medioihin, animointia, kuvankäsittelyä sekä messumateriaalien ja liikelahjojen suunnittelua. Yhteistyö ei kuitenkaan rajoitu näihin teemoihin, vaan voi sisältää myös muita viestinnän ja markkinoinnin tehtäviä. 
 

Pohjois-Savon_hyvinvointialue_kuvat.jpg


Yhteistyö on lähtenyt käyntiin hyvin vauhdikkaasti. Ensimmäiset yhteiset projektit pitävät sisällään muun muassa palvelulupausten visualisointia ja toimintamallien tarinallistamista animaation keinoin. 

Pohjois-Savon hyvinvointialue aloitti toimintansa 1.1.2023 ja toimii 19 kunnan tai kaupungin alueella: Iisalmi, Joroinen, Kaavi, Keitele, Kiuruvesi, Kuopio, Lapinlahti, Leppävirta, Pielavesi, Rautalampi, Rautavaara, Siilinjärvi, Sonkajärvi, Suonenjoki, Tervo, Tuusniemi, Varkaus, Vesanto ja Vieremä. Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluissa huolehditaan yli 248 000 pohjoissavolaisen hyvinvoinnista. Työntekijöitä Pohjois-Savon hyvinvointialueella on noin 12 800. Kuopion yliopistollinen sairaala tarjoaa erikoissairaanhoitoa myös Pohjois-Savon ulkopuolelta tuleville potilaille vastaten noin miljoonan suomalaisen erikoissairaanhoidosta Itä- ja Keski-Suomessa. 

Tutustu asiakkaaseemme: www.pshyvinvointialue.fi


Lue myös nämä