Uutiset|

Raahen kaupungin ja WTF Designin yhteistyölle jatkoa

WTF Design ja Raahen kaupunki ovat tehneet tiivistä yhteistyötä mainostoimistopalveluiden puitteissa jo usean vuoden ajan. Yhteistyö saa nyt myös jatkoa, sillä  WTF Design valittiin Raahen kaupungin mainostoimistoyhteistyökumppaniksi vuoteen 2023 asti. 

Wanha_Raahe.jpg

Raahen kaupunki järjesti keväällä 2021 julkisen mainostoimistokilpailutuksen, jossa haettiin kumppania Raahen kaupungin brändin ja markkinoinnin kehittämiseen. Julkiseen kilpailutukseen osallistui yhteensä 17 toimistoa ympäri Suomen. Osallistujien joukosta valittiin puitesopimukseen mukaan kaksi toimijaa: WTF Design Oy sekä Mainostoimisto Groteski. Kahden vuoden sopimuksessa on myös optio kahteen seuraavaan vuoteen.
 

Raahe_luonnostaan_ylpea.png


Sopimus kattaa kaikki mainostoimistopalvelut koko laajuudessaan, mm. brändin kehittäminen, markkinointi, visuaalinen ja digitaalinen suunnittelu, sisällöntuotanto, konseptointi sekä muut mainostoimistopalvelut. 

Raahe on luonnostaan ylpeä, asukkaiden ja yritysten sitkeän taipumaton kotisatama, joka elää ja hengittää samaan tahtiin kaupunkia syleilevän meren kanssa. Se on pieni ja sykkivä kaupunki luonnon syleilyssä, jossa vastakohdat elävät rintarinnan.

WTF Design ja Raahen kaupungin yhteistyön aikana on kirkastettu mm. Raahen kaupungin brändiä, luotu paljon huomiota herättänyt asukasmarkkinointikampanja sekä tehty lukuisia muita yhteisiä projekteja vuosien varrella. Parhaillaan WTF Design vastaa Raahen kaupungin kesämarkkinoinnista, kaupungin kaavoitusprosessien visualisoinnista sekä kaupungin verkkosivuston käytettävyyden kehittämisestä. Yhteistyö jatkuu siis tiiviinä myös tulevaisuudessa.

TUTUSTU ASIAKKAASEEMME:   WWW.RAAHE.FI


Lue myös nämä