Markkinointi & mainonta|Uutiset|

WTF Design ja Omega Research ovat solmineet strategisen yrityskumppanuuden

Yrityskumppanuuden avulla pystytään palvelemaan julkisen ja yksityisen sektorin asiakkaita laajemmin vastaamaan markkinoilla vallitsevia tarpeita. Kumppanuuden myötä kykenemme toteuttamaan hyvinkin haastavia markkinoinnin ja viestinnän projekteja. Voimme nojata vahvasti yhteisen tiimimme asiantuntijuuteen sekä kykyyn tuottaa asiakkaille lisäarvoa liiketoiminnan strategisessa kehittämisessä ja kasvussa. Yhteistyö Omega Researchin kanssa tukee myös WFT Designin omia kasvutavoitteita.

Omega Research Oy on suomalainen myynnin ja markkinoinnin strategiseen ja taktiseen kehittämiseen, asiakkuuksien hallintaan, tuotteistamiseen sekä palveluliiketoiminnan kehittämiseen erikoistunut yritys. Toiminnan kulmakivinä ovat pitkäaikainen kokemus myynnin ja markkinoinnin suunnittelusta ja toteutuksesta, laaja teknologia- ja liiketoimintaymmärrys eri toimialoilta, vahva digitaalisen markkinoinnin osaaminen, syvällinen asiakkaiden tarpeiden ymmärtäminen sekä laadukkaan tutkimustiedon tuottaminen ja hyödyntäminen.

Omega toimii tiiviissä yhteistyössä akateemisen tutkimuksen, korkeakoulujen, tutkimusinstituutioiden sekä mainos- ja mediatoimistojen kanssa. Yhteistyökumppanit ovat alansa arvostetuimpia osaajia Suomessa. Omega Research Oy:n tutkimus- ja koulutuspalvelut luovat yrityksille tutkimustietoon perustuvia menestysmahdollisuuksia liiketoiminnan eri osa-alueilla sekä parantavat yksityis- ja julkisorganisaatioiden toimintaedellytyksiä perustehtävänsä toteuttamisessa.

Yhteistyö alansa kovimpien ammattilaisten kanssa on meille mahtava mahdollisuus. Omegan osaaminen tukee myös meidän kasvuamme ja parantaa kilpailukykyämme markkinoilla. – WTF Design

Yhteistyö WTF Designin kanssa parantaa merkittävästi Omega Researchin asemaa varsin kilpailulla markkinoinnin ja viestinnän kentällä. Osaamisemme yhdistämisellä kykenemme entistä paremmin vastaamaan muuttuneisiin markkinoiden haasteisiin. – Omega Research

Lisätietoja strategisesta yrityskumppanuudesta:


Lue myös nämä