Uutiset|

WTF Design on ostanut Kokkolassa toimivan Creamedian liiketoiminnan Hilla Group Oyj:ltä

Liiketoimintakaupan myötä WTF Design laajentaa palvelutarjontaansa ja vahvistaa asemaansa Keski-Pohjanmaan alueella.

Creamedian tiimiin kuuluu yhteensä kahdeksan henkilöä ja he siirtyvät kaikki vanhoina työntekijöinä WTF Designiin 1.12.2023 alkaen. Creamedia jatkaa edelleen Creamedia-brändillä ja toiminta jatkuu entiseen tapaan Kokkolassa osoitteessa Rantakatu 10. Jatkossa WTF Designin uudesta tiimistä löytyy yhteensä 16 henkilöä, ja toimipisteet Raahesta, Oulusta ja Kokkolasta. 

Liiketoimintakaupan myötä WTF Designin palvelutarjontakokonaisuus laajenee entisestään ja asema Keski-Pohjanmaalla vahvistuu. Yhdessä WTF Design ja Creamedia muodostavat vahvan toimijan, jonka yhteinen tahtotila on lunastaa lupaukset asiakkailleen osaavina sekä luotettavina ja luovina ammattilaisina. 

 

 

 

"

 

Olemme rakentaneet toimintaamme pitkäjänteisesti ja positiivisella otteella, koko ajan kasvumahdollisuuksia kartoittaen. Kun Creamedian myötä tarjoutui mahdollisuus vahvistaa asemaa Keski-Pohjanmaalla, emme voineet ohittaa tätä ainutlaatuista tilaisuutta. Creamedian liiketoimintakauppa oli tarkoin harkittu kasvuloikka, joka tuo myös uutta suuntaa toiminnallemme.

Toimitusjohtaja Sanna Paakkonen

 

"

 

Olemme säpäkkää tekemistä arvostava mainostoimisto, jonka missio on vahvistaa asiakkaiden kilpailukykyä. Haluamme siis auttaa asiakkaitamme palvelemaan omaa kohderyhmäänsä paremmin, vastuullisemmin ja laadukkaammin.

Liiketoimintajohtaja Lasse Paakkonen

 

WTF Design on Oulusta ja Raahesta käsin toimiva, säpäkkää tekemistä arvostava mainostoimisto, jonka asiakaslupaus on luoda asiakkaiden brändit näkyväksi. Vuonna 2008 perustetun yrityksen missio on vahvistaa asiakkaidensa brändien kilpailukykyä ja auttaa asiakkaita palvelemaan omaa kohderyhmäänsä paremmin, vastuullisemmin ja laadukkaammin. Tiimiin kuuluu kahdeksan henkilöä sekä kattava alihankkijaverkosto. WTF Designin suurimpia asiakkaita ovat mm. Raahen kaupunki, Vuokatti Sport, Kajaanin Ammattikorkeakoulu, Naturpolis, Raahen Satama, ChocoSomnia, Kokkolan Energia, Koillis-Lapin Sähkö, Raahen koulutuskuntayhtymä ja Kuopion kaupunki.

Creamedia on Kokkolasta käsin toimiva Cream Team – luova, innokas ja ketterä tiimi. Creamedialla tehdään töitä suurella sydämellä yhdessä innostuen ja oppien. Porukan luovuus syntyy halusta kyseenalaistaa totuttuja ratkaisuja jalostaa uudenlaisia ratkaisuja asiakkaiden parhaaksi. Tiimissä on sopivassa suhteessa pitkää kokemusta ja nuoruuden intoa. Creamedian toimipiste osoitteessa Rantakatu 10 jatkaa toimintaansa entiseen malliin ja kaikki työntekijät siirtyvät WTF Designiin vanhoina työntekijöinä. Creamedian isoimpia asiakkaita ovat mm. Kokkolan Urheilupuisto, Junnikkala, Korv-Görans, Hartwall, Dahl-Linjaliikenne, Bet-Ker, Sarins Båtar, NSA Yhtiöt, Ruukki ja Wallenius-Storbacka Invest.

Myös Hilla Group jatkaa Creamedian & WTF Designin asiakkaana, tutut tekijät auttavat siis yhtiön tarpeissa edelleen – uusilla tiimiläisillä täydennettynä.

 

Sanna Paakkonen on perustanut WTF Designin vuonna 2008, ja toimii jatkossa sekä WTF Designin että Creamedian toimitusjohtajana vastaten markkinoinnista, projektien johtamisesta, asiakkuuksista ja yrityksen HR-asioista.

Lasse Paakkonen on WTF Designin liiketoimintajohtaja. Hänen vastuullaan ovat myynti, markkinointi, strateginen suunnittelu sekä asiakkuuksien johtaminen.

Sisarukset Sanna ja Lasse omistavat 100 % yrityksen osakkeista. Molemmat tullaan näkemään jatkossa Oulun ja Raahen toimistojen lisäksi usein myös Kokkolan toimipisteessä.

Tutustu Creamediaan: www.creamedia.fi ja lue Creamedian tiedote liiketoimintakaupasta. 


Lisätietoja liiketoimintakaupasta antavat:

Sanna Paakkonen | WTF Design
Toimitusjohtaja, perustajaosakas
0440 265 210, sanna@wtfdesign.fi

Lasse Paakkonen | WTF Design
Liiketoimintajohtaja, osakas
040 840 3585, lasse@wtfdesign.fi

Mikko Kallio | Hilla Group
Liiketoimintajohtaja
040 801 8428, mikko.kallio@hillagroup.fi


Lue myös nämä