Uutiset|

WTF Design valittiin mukaan Kasvu Openiin – ohjelma yhdistää kasvuhaluiset yritykset ja sparraajat

WTF Design on yksi 20:stä yrityksestä, joka valittiin mukaan Kainuun ja Pohjois-Pohjanmaan alueen Kasvu Open -sparrausohjelmaan. Valtakunnallisesti toimivan kasvuohjelman tuomaristo kiinnitti valinnassa huomiota muun muassa markkinapotentiaaliin, kasvukykyyn ja näyttöihin.

Kasvu Openin Kasvupolku®-ohjelmiin valittiin mukaan yrityksiä, joilla on kasvuhalua ja edellytykset kasvun toteuttamiseen. Kainuun ja Pohjois-Pohjanmaan Kasvupolun hakijoissa oli mukana hyvin erilaisia yrityksiä, niin pidempään toimineita kuin nuorempia yrityksiä. Mukaan valituissa yrityksissä tuomaristo arvosti kasvuhalujen lisäksi liiketoiminnan skaalautuvuutta ja kestävän kehityksen mukaista liiketoimintaa.

Kasvupolku-ohjelmassa mukaan valitut yritykset saavat useita yrityskohtaisia sparraustapaamisia, vinkkejä pitchauksen kehittämiseen, inspiraatiota ja intoa tekemiseen, kontakteja sekä yhteistyömahdollisuuksia tukemaan yrityksen kasvusuunnitelmia.

Me WTF Designissa olemme erittäin otettuja ja iloisia siitä, että yrityksen tähän astiset näytöt ja liiketoiminta riittivät vakuuttamaan tuomarit ja meidät valittiin kasvuohjelmaan mukaan. Jo ensimmäisten sparraustapaamisten myötä olemme saaneet monta ahaa-elämystä liiketoiminnan kehittämiseen ja kasvun vauhdittamiseen, samoin kuin erittäin arvokkaita kontakteja yrityksen verkostoon. Kasvu Openista saamme siis varmasti hyvät eväät ja lisää boostia omiin kasvusuunnitelmiimme! 


Lue myös nämä