Uutiset|

WTF Designille jälleen platinaa – olemme edelleen Suomen Vahvimpia!

Vuonna 2022 WTF Designille myönnettiin ensimmäistä kertaa Suomen Vahvimmat Platina -tunnustus osoituksena kasvusta, kannattavuudesta ja tuottavuudesta. Iloksemme saimme platinan arvoisen tunnustuksen myös tänä vuonna!

LOGO_PLATINUM_TEXTRIGHT_BLACK_FI_1080x265_433660.png

 

Suomen Vahvimmat -sertifikaatin ansainnut yritys luo voimaa Suomen talouselämään nyt ja tulevaisuudessa. Platina-tunnustuksen voi saada yritys, joka on kuulunut vähintään kolmen vuoden ajan luottoluokitusten korkeimpiin luokkiin (AAA ja AA+). 

Suomen Asiakastiedon mukaan sertifikaatin avulla yritys voi erottua kilpailijoista, kerätä positiivista huomiota ja vahvistaa brändimielikuvaansa. Tunnustus myönnetään vain parhaista parhaille yrityksille, jotka ovat täyttäneet sertifikaattiin oikeuttavat tiukat ehdot ja korkean Rating Alfa -luottoluokituksen.

Tunnustus on siis merkki WTF Designin positiivisista taloudellisista tunnusluvuista, luottokelpoisuudesta, taustatiedoista ja hyvästä maksukäyttäytymisestä. Sertifikaatti on myös merkki siitä, että yrityksen toiminta on kestävällä pohjalla.

WTF Design kiittää lämpimästi kaikkia asiakkaita, yhteistyökumppaneita ja muita verkostomme jäseniä kasvun mahdollistamisesta sekä vakaan aseman saavuttamisesta. Platina-tunnustuksesta saimme iloita ensimmäisen kerran viime vuonna, ja tänä vuonna yrityksellä on vähintään yhtä positiivinen vire. 

Jatketaan siis vahvaa kasvua yhdessä!

 


Lue myös nämä