Palvelut

Animaatiot

Animointi herättää kuvitukset eloon! Tiedon visualisointi animoinnin keinoin on mukava tapa kuvastaa vaikkapa asiakaspolun eri vaiheita, ohjeistaa asiakkaita käyttämään palveluita tai muutoin kertoa yrityksen palvelutarjonnasta. Luomme persoonalliset grafiikat animoinnin taustamateriaaliksi ja viimeistelemme kokonaisuuden tekstityksellä ja musiikilla. Näin animaatio täyttää myös saavutettavuusdirektiivin vaatimukset. 

Tehosta viestintääsi animoinnin avulla

Animointi on tehokas tapa tiedon visualisointiin ja helpottaa usein monimutkaisten prosessien ymmärrettävyyttä. Olipa sitten kyse teknisistä yksityiskohdista, tilastollisesta datasta tai vaikkapa liiketoiminnan palvelutarjonnan esittelystä, animointi tekee tiedosta visuaalisesti selkeää, houkuttelevaa ja brändin mukaista.

Tiimimme taitavissa käsissä syntyvät niin simppelit kuin haastavammatkin animaatiot. Animoinnin aikana syntynyt grafiikka taipuu helposti myös infograafiksi, ja päinvastoin infograafia on helppo hyödyntää animaation toteutuksessa. 
 

Animoinnin edut:

 • Selkeyttä monimutkaisiin asioihin

  Animointi auttaa havainnollistamaan monimutkaisia konsepteja ja prosesseja yksinkertaisella ja helposti ymmärrettävällä tavalla. Olipa kyse teknisistä yksityiskohdista, tilastollisesta datasta tai liiketoimintaprosessien esittelystä, animointi tekee tiedosta visuaalisesti selkeää ja houkuttelevaa. Animaatioon yhdistetty spiikkaus ja tekstitys tukevat myös animaation saavutettavuutta.

 • Lisää kiinnostavuutta ja sitoutumista

  Visuaalinen sisältö, kuten animaatiot, kiinnittää katsojien huomion tehokkaammin kuin pelkkä teksti tai staattiset kuvat. Animaatiot voivat tehdä esityksistä ja muista sisällöistä mielenkiintoisempia, mikä lisää yleisön sitoutumista ja parantaa viestin perillemenoa.

 • Brändin vahvistaminen

  Animoinnin avulla voit tuoda yrityksesi brändin persoonallisuuden esiin ainutlaatuisella tavalla. Räätälöity animaatio vahvistaa brändin identiteettiä ja erottaa yrityksesi kilpailijoista. Animaatioiden käyttö markkinointimateriaaleissa ja sisäisessä viestinnässä voi luoda yhtenäisen ja ammattimaisen kuvan yrityksestäsi.

 • Parempi muistijälki

  Tutkimukset osoittavat, että ihmiset muistavat visuaaliset esitykset paremmin kuin pelkän tekstin. Animoidut esitykset jäävät katsojien mieleen ja helpottavat tärkeiden tietojen ja viestien muistamista. Tämä on erityisen hyödyllistä koulutuksissa ja asiakasesityksissä, joissa tiedon ymmärtäminen ja muistaminen on kriittistä.

 • Kustannustehokkuus ja joustavuus

  Nykyteknologian ansiosta animointien luominen on helpompaa ja edullisempaa kuin koskaan ennen. Voit hyödyntää animaatioita monissa eri kanavissa, kuten verkkosivuilla, sosiaalisessa mediassa, webinaareissa ja sisäisissä koulutuksissa, mikä tekee niistä monipuolisen ja kustannustehokkaan työkalun viestinnässä.

 • Animointi auttaa havainnollistamaan monimutkaisia konsepteja ja prosesseja yksinkertaisella ja helposti ymmärrettävällä tavalla. Olipa kyse teknisistä yksityiskohdista, tilastollisesta datasta tai liiketoimintaprosessien esittelystä, animointi tekee tiedosta visuaalisesti selkeää ja houkuttelevaa. Animaatioon yhdistetty spiikkaus ja tekstitys tukevat myös animaation saavutettavuutta.

 • Visuaalinen sisältö, kuten animaatiot, kiinnittää katsojien huomion tehokkaammin kuin pelkkä teksti tai staattiset kuvat. Animaatiot voivat tehdä esityksistä ja muista sisällöistä mielenkiintoisempia, mikä lisää yleisön sitoutumista ja parantaa viestin perillemenoa.

 • Animoinnin avulla voit tuoda yrityksesi brändin persoonallisuuden esiin ainutlaatuisella tavalla. Räätälöity animaatio vahvistaa brändin identiteettiä ja erottaa yrityksesi kilpailijoista. Animaatioiden käyttö markkinointimateriaaleissa ja sisäisessä viestinnässä voi luoda yhtenäisen ja ammattimaisen kuvan yrityksestäsi.

 • Tutkimukset osoittavat, että ihmiset muistavat visuaaliset esitykset paremmin kuin pelkän tekstin. Animoidut esitykset jäävät katsojien mieleen ja helpottavat tärkeiden tietojen ja viestien muistamista. Tämä on erityisen hyödyllistä koulutuksissa ja asiakasesityksissä, joissa tiedon ymmärtäminen ja muistaminen on kriittistä.

 • Nykyteknologian ansiosta animointien luominen on helpompaa ja edullisempaa kuin koskaan ennen. Voit hyödyntää animaatioita monissa eri kanavissa, kuten verkkosivuilla, sosiaalisessa mediassa, webinaareissa ja sisäisissä koulutuksissa, mikä tekee niistä monipuolisen ja kustannustehokkaan työkalun viestinnässä.

Kiinnostuitko? 

Olemme tehneet asiakkaillemme useita erilaisia animaatioita, esimerkiksi Kuopion kaupungin IDK-hankkeen myötä syntyneet kehitys- ja palvelualustasuunnitelmat visualisointiin infograafien kautta animaatioiksi. 

Jätä yhteydenottopyyntö, niin kerromme mielellämme lisää!

Muut palvelut