Yritys & kulttuuri

Suomen säpäkin mainostoimisto!

WTF Design on yhdistelmä kokemusta, näkemystä ja kykyä innostua kaikesta uudesta. Säpäkkä ja kehittyvä WTF-jengi elää vahvasta kahvista ja käsinkosketeltavasta me-hengestä.

Mitä?

Luomme asiakkaiden brändit näkyväksi tarjoamalla asiakkaillemme markkinoinnin luovia, taktisia, operatiivisia ja strategisia palveluita. Yksi erityispiirteemme on vahva teknologinen asiantuntemus, jonka myötä voimme tarjota asiakkaillemme kustomoituja ratkaisuja verkkopalveluiden ja integraatioiden toteuttamiseen.

Kenelle?

Asiakkuuksiamme löytyy sekä yksityiseltä että julkiselta sektorilta. Meihin luottavat muun muassa eri teollisuuden alojen toimijat, palvelualojen yritykset sekä kuluttajabrändit. Asiakkuuksistamme löytyy myös kuntia, kaupunkeja, koulutusorganisaatioita sekä julkisrahoitteisia hankkeita.

Miten?

Uskomme vahvaan kumppanuusmalliin, jonka puitteissa kehitämme asiakkaidemme liiketoimintaa oman asiantuntemuksemme puitteissa. Tiimillämme on laaja osaaminen ja pitkä kokemus brändien kehittämisestä, verkkopalveluiden rakentamisesta, tuloksellisesta markkinoinnista ja tiiviistä kehittämistyöstä. Seuraamme alan kehitystä tiiviisti, jotta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme uusimman osaamisen.

WTF Designin yrittäjät ja omistajat Lasse ja Sanna. Fun fact: yrittäjät ovat myös sisaruksia keskenään.

Säpäkkyys, idistely, huolenpito, kasvu, vastuullisuus.

Nämä ovat arvomme.

Tiimimme noudattaa päivittäisessä toiminnassaan meille tärkeitä arvoja, jotka heijastelevat kokemuspohjaamme, tapaamme tehdä töitä, ruokkia luovuutta  ja kohdata asiakas oman alansa parhaana asiantuntijana. Arvot inspiroivat meitä kehittymään työssämme ja huolehtimaan  asiakkaistamme.

Säpäkkyys

Toimimme nopeasti ja joustavasti vastaten tehokkaasti asiakkaan tarpeisiin.

Idistely

Innovaatiotoiminta ja uuden kehittäminen on jatkuvasti läsnä arjessamme.

Kasvu

Tavoittelemme kasvua ja kehittymistä meillä työskenteleville ihmisille, yrityskulttuurillemme ja asiakkaiden liiketoiminnalle, omaamme unohtamatta.

Huolenpito

Me huolehdimme, ettei asiakkaan tarvitse. Konsultoimme, ennakoimme ja tuotamme personoitua laatua.

 

Vastuullisuus

Kannamme oman kortemme kekoon myös vastuullisen toiminnan osalta. Tunnistamme työntekijämme liiketoimintamme kriittisimpinä voimavarana, joten kiinnitämme erityistä huomiota heidän hyvinvointiin, työssäjaksamiseen, hyvään työilmapiiriin sekä avoimeen keskustelukulttuuriin. Sponsoroimme myös junnusporttia, jotta myös he voisivat edistää terveellisiä elämäntapoja ja pitää yllä hyvinvointiaan. Lahjoitamme säännöllisesti rahaa meille tärkeisiin hyväntekeväisyyskohteisiin. Toteutamme omaa osaamme yhteiskuntavastuusta myös toimimalla tiiviissä yhteistyössä paikallisten koulutusorganisaatioiden kanssa alaa kehittäen ja viimeisintä työelämätietoutta tarjoten. Omat yhteistyökumppanit ja verkostomme jäsenet valitsemme paikallisuus ja suomalaisuus huomioiden. 

Lue lisää arvoista & vastuullisuudesta


WTF-TIIMI

Brändejä, koodia, sisältöjä, grafiikkaa, you name it!

Tiimistämme löytyy monissa liemissä keitettyjä asiantuntijoita, jotka auttavat asiakkaitamme lunastamaan omille asiakkailleen antamansa lupaukset.