niina

Niina Luomajoki

Visuaalinen suunnittelija

niina@wtfdesign.fi

Niina on mystinen asiakkaan etälukija ja visuaalinen velho, joka taikapölyllään elävöittää mahdottomimmatkin suunnitelmat. Niina on elementissään graafisen suunnittelun parissa rakentamassa brändeille visuaalisia identiteettejä, valitsemassa fontteja ja väriyhdistelmiä sekä suunnittelemassa www-sivustojen ilmeitä. Suunnittelun lähtökohtana Niina pitää käytettävyyttä – sen lisäksi, että lopputulos näyttää hyvältä, sen tulee olla käyttäjäystävällistä. Etätyöstä nauttiva Niina ei tarvitse muuta kuin läppärin ja kameran. Hommansa hän hoitaa mistä tahansa – vaikka toisesta maasta tai autiotuvalta patikkaretkellä.

Koulutus

Medianomi (AMK)

Osaaminen

Visuaalinen suunnittelu, brändi-ilmeiden suunnittelu, logot, www-sivustojen visuaaliset ilmeet, käyttöliittymäsuunnittelu, painotuotteet, sisällöntuotanto, mainosaineistot, valokuvaus, animaatio, sosiaalinen media.

WTF faktat

Vauhdikas ja energinen jokapaikan höylä, jolla on aina monta rautaa tulessa. Saapuu aina pikkuisen myöhässä toimistolle. Vapaa-ajalla neuloo, pelaa, valokuvaa, maalaa ja seikkailee luonnossa.