Tiimi | Niina Luomajoki

Visuaalinen suunnittelija

niina@wtfdesign.fi 050 410 5149

niina

Visuaalinen suunnittelija

Niina Luomajoki

niina@wtfdesign.fi 050 410 5149

Niina on mystinen asiakkaan etälukija ja visuaalinen velho, joka taikapölyllään elävöittää mahdottomimmatkin suunnitelmat. Niina on elementissään graafisen suunnittelun parissa rakentamassa brändeille visuaalisia identiteettejä, valitsemassa fontteja ja väriyhdistelmiä sekä suunnittelemassa www-sivustojen ilmeitä. Suunnittelun lähtökohtana Niina pitää käytettävyyttä – sen lisäksi, että lopputulos näyttää hyvältä, sen tulee olla käyttäjäystävällistä. Etätyöstä nauttiva Niina ei tarvitse muuta kuin läppärin ja kameran. Hommansa hän hoitaa mistä tahansa – vaikka toisesta maasta tai autiotuvalta patikkaretkellä.

Koulutus

Medianomi (AMK)

Vahvuudet

Visuaalinen suunnittelu, brändi-ilmeiden suunnittelu, logot, www-sivustojen visuaaliset ilmeet, käyttöliittymäsuunnittelu, painotuotteet, sisällöntuotanto, mainosaineistot, valokuvaus, animaatio, sosiaalinen media.

Muut faktat

Vauhdikas ja energinen jokapaikan höylä, jolla on aina monta rautaa tulessa. Saapuu aina pikkuisen myöhässä toimistolle. Vapaa-ajalla neuloo, pelaa, valokuvaa, maalaa ja seikkailee luonnossa.