Arvot & vastuullisuus

Vastuullisuus rakentuu ihmisten ympärille

Haluamme vaalia yhdessä rakentamaamme yrityskulttuuria niin, että yhdessä valitut arvot toteutuvat luontevasti ihan tavallisessa arjessa ja että aidosti viihdymme toistemme seurassa.

Säpäkkyys, idistely, huolenpito, kasvu, vastuullisuus. Nämä ovat arvomme.

Tiimimme noudattaa päivittäisessä toiminnassaan meille tärkeitä arvoja, jotka heijastelevat kokemuspohjaamme, tapaamme tehdä töitä, ruokkia luovuutta ja kohdata asiakas oman alansa parhaana asiantuntijana. Arvot inspiroivat meitä kehittymään työssämme ja huolehtimaan asiakkaistamme.

 

Säpäkkyys

Toimimme nopeasti ja joustavasti vastaten tehokkaasti asiakkaan tarpeisiin.

Idistely

Innovaatiotoiminta ja uuden kehittäminen on jatkuvasti läsnä arjessamme.

Kasvu

Tavoittelemme kasvua ja kehittymistä meillä työskenteleville ihmisille, yrityskulttuurillemme ja asiakkaiden liiketoiminnalle, omaamme unohtamatta.

Huolenpito

Me huolehdimme, ettei asiakkaan tarvitse. Konsultoimme, ennakoimme ja tuotamme personoitua laatua.

Sosiaalinen vastuullisuus

Tunnistamme meillä työskentelevät ihmiset yrityksemme tärkeimpänä voimavarana. Rakennamme WTF Designissa arjen niin, että jokaisella on halutessaan mahdollisuus kasvattaa omaa osaamistaan ja siten vahvistaa entisestään rooliaan tiimimme tärkeänä jäsenenä. Tavoitteemme on, että jokainen työntekijämme viihtyy työssään ja pääsee kokemaan onnistumisen tunteita arjessaan. Huolehdimme tiimimme hyvinvoinnista tarjoamalla työolosuhteet, jotka tukevat luovaa asiantuntijatyötä tekevän tiimimme työssäjaksamista.

 • Avoin keskustelukulttuuri on yrityskulttuurimme ytimessä.

 •  Tuemme henkilökunnan hyvinvointia ja kulttuurin nälkää vuosittain 300 € suuruisella Smartum-edulla.
 • Työaikaa saa käyttää ammatilliseen kehittymiseen ja kouluttautumiseen.
 • Kohtelemme työntekijöitämme tasapuolisesti ja oikeudenmukaisesti.
 • Joustava hybridityöskentely helpottaa työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista.

Taloudellinen vastuullisuus

Taloudellinen vastuullisuus merkitsee meille sitä, että WTF Designilla on edellytykset toimia ja olla olemassa pitkälle tulevaisuuteen. Tavoitteenamme on rakentaa kannattavaa liiketoimintaa, jonka pohjalle voi suunnitella tulevaisuutta. Haluamme taata sen, että pystymme tulevaisuudessakin työllistämään ja työntekijämme uskaltavat rakentaa omaa elämäänsä turvaten siihen, että työtä riittää jatkossakin.

Vaikka yrityksemme hakee avoimesti kasvua, emme hae sitä kuitenkaan hinnalla millä hyvänsä. Tärkeintä on hallitun ja ennen kaikkea kannattavan kasvun rakentaminen, jotta niin talous, tiimi kuin yrityskulttuurikin pysyvät kasvun vauhdissa mukana.

 • Rakennamme kannattavaa liiketoimintaa.
 • Meille myönnetty Kauppalehden Menestyjät -sertifikaatti kertoo siitä, että taloudellinen menestyksemme ja suorituskykymme ovat Suomen parhaimmistoa.
 • Investoimme hallittuun kasvuun. 
 • Olemme luotettava palkanmaksaja. 
 • Asiakastiedon meille myöntämä Suomen Vahvimmat Platina -tunnustus kertoo yrityksemme luottokelpoisuudesta ja hyvästä maksukäyttäytymisestä. Tunnustuksen saavat vain yritykset, jotka ovat kuuluneet vähintään kolmen vuoden ajan korkeimpiin luottoluokitusten luokkiin (AAA ja AA+).
 • Olemme Luotettava kumppani ® – hoidamme asiat avoimesti ja yrityksemme lakisääteiset velvoitteet ovat todennettavasti ajan tasalla.

Ekologinen vastuullisuus

Kaikki WTF Designin tuotteet ja palvelut ovat aineettomia, joiden tekeminen ei edellytä juurikaan materiaalihankintoja. Pyrimme tekemään kaikki pienetkin hankinnat niin, että ne olisivat mahdollisimman pitkäikäisiä. Suosimme lähialueen yrityksiä palveluiden, tavaroiden ja vaikkapa toimistolla aina tarjolla olevien välipalojen hankkimisessa.

WTF Designin arki pyörii erilaisten pilvipalveluiden ja ohjelmistojen kautta, jotka omalta osaltaan mahdollistavat ympäristövastuun kantamisen. Tiimimme on tottunut etätyöntekoon ja digistä ei tule hävikkiä. Meillä ei siis pyöritellä papereita tai arkistoida mappeja, vaan pyrimme kaikessa mahdollisimman hiilineutraaliin, aineettomaan ja kestävään toimintaan. Toimitilamme Oulussa ja Raahessa ovat kompaktit, sillä tiimimme työskentelee usein etänä.

 • WTF Design on paperiton toimisto.
 • Pyrimme kaikessa hiilineutraaliin, aineettomaan ja kestävään toimintaan.
 • Suosimme lähialueiden palveluita. 
 • Toimitilamme ovat kompaktit, näin pidämme sähkön- ja lämmönkulutuksesta aiheutuvan hiilijalanjälkemme mahdollisimman pienenä.

Yhteiskunnallinen vastuullisuus

Tunnistamme oman roolimme yhteiskuntavastuun kantajana. Omat yhteistyökumppanit ja verkostomme jäsenet valitsemme paikallisuus ja kotimaisuus huomioiden. Kannamme kortemme vuosittain kekoon myös hyväntekeväisyydessä lahjoittamalla esimerkiksi joulukortteihin varatut rahat hyväntekeväisyyskohteisiin.

Annamme aikaa myös alan kehittämiseen oppilaitosyhteistyön muodossa. Opiskelijavierailut toimistoillamme ovat erittäin mielekkäitä myös meille, ja vastavuoroisesti käymme kertomassa alan kuulumisista, osaamistarpeista ja trendeistä alueen koulutusorganisaatioissa. Yhteispelillä ala kuin ala kehittyy työelämän tarpeita vastaavaan suuntaan.

 • Työllistämme toiminta-alueellamme mainostoimistoalan asiantuntijoita.
 • Hyödynnämme alueellisia yhteistyökumppaneita.
 • Lahjoitamme rahaa hyväntekeväisyyskohteisiin.
 • Sponsoroimme junnusporttia.
 • Annamme aikaa alan kehittämiseen oppilaitosyhteistyön muodossa.