Referenssi |Sisällöntuotanto & viestintä|

Infograafi Attidolle

Suunnittelimme asiakkaamme markkinointikäyttöön infograafin ja niiden pohjalta kuvat sosiaaliseen mediaan, joilla kerrotaan luovan leikkisällä tavalla Attidon ja heidän asiakkaidensa yhteisestä matkasta kohti huippua. Visuaaliseen kokonaisuuteen yhdistyvät Attidon oma brändi sekä heidän ilmeeseensä sopiva, muotokieleltään lempeä ja nykyaikainen kuvitustyyli, joka kuvastaa Attidon missiota: Jatkuva digitaalinen muutos – ilolla. 

Lempeän leikkisä kuvitustyyli luotiin Attidon visuaalisen ilmeen ja muotokielen pohjalta. Kokonaisuus muovautuu yksittäisistä elementeistä infograafeiksi ja kuvituskuviksi ja on jatkojalostettavissa myös myöhempää käyttöä varten. Kuvitukset toteutettiin suomeksi ja englanniksi sekä tummalla ja vaalealla pohjalla. 

 

Attido infograafit: Referenssikuva 1
Attido infograafit: Referenssikuva 2
Attido infograafit: Referenssikuva 3
Attido infograafit: Referenssikuva 4
Attido infograafit: Referenssikuva 5
Attido infograafit: Referenssikuva 6

Attido

Attido on vuonna 2001 perustettu toiminnanohjauksen ja tiedolla johtamisen ratkaisuihin keskittynyt IT-asiantuntijatalo, jonka asiakaskuntaan kuuluu niin isoja pörssiyhtiöitä, kasvuyrityksiä kuin julkisen sektorin toimijoitakin. Attidon toiminta nojaa asiakkaiden tukemiseen jatkuvasti muuttuvassa digitaalisessa toimintaympäristössä markkinoiden parhailla ratkaisuilla ja ajantasaisimmalla tiedolla.

Aika
2023
Palvelut

Infograafin suunnittelu käytettäväksi tummalle ja vaalealle taustalle
Infograafin toteutus suomeksi ja englanniksi
Somekuvien suunnittelu infograafin pohjalta julkaisu- ja tarinakokoihin

Tutustu asiakkaaseemme

Jätä yhteydenottopyyntö

Vaaditaan
Vaaditaan
Vaaditaan
Vaaditaan

Vai haluatko kuulla lisää palveluistamme nyt heti? Siinä tapauksessa ota yhteyttä: