Referenssi |Brändinrakennus & luova suunnittelu|Verkkosivustot & muu digi|Sisällöntuotanto & viestintä|

BotH2nia -vetyverkoston visuaalinen ilme ja verkkosivut

BotH2nia on vetytaloudesta kiinnostuneiden toimijoiden yhteinen verkosto, jonka tavoitteena on luoda Pohjanlahdesta maailman ensimmäinen vetylahti. Suunnittelimme BotH2nian visuaalisen brändi-ilmeen, verkkosivuston sekä kattavasti markkinointimateriaalia.

Yhteistyön sisältö

WTF Design vastasi BotH2nia-verkoston visuaalisen brändi-ilmeen luomisesta, verkkosivuston ulkoasusta, käyttöliittymästä ja teknisestä toteutuksesta, sisällöntuotannosta, markkinointimateriaaleista sekä muista näkyvyyttä edistävistä markkinointiviestinnän tuotteista. Yhteistyö startattiin workshopilla, jonka myötä koottiin koko verkoston näkemykset, ajatukset ja toiveet siitä, kuinka BotH2nia-vetylahdesta tulee viestiä – niin visuaalisesti kuin sisällöllisesti.

BotH2nia-verkosto ja WTF Design tekevät edelleen erittäin tiivistä kehittämistyötä viestinnän kehittämisen, verkkosivuston jatkojalostuksen, sivuston kävijäanalytiikan seurannan ja muun kehittämistyön parissa. 

WTF Design Referenssit BotH2nia
WTF Design Referenssit BotH2nia
WTF Design Referenssit BotH2nia
WTF Design Referenssit BotH2nia
WTF Design Referenssit BotH2nia
WTF Design Referenssit BotH2nia
WTF Design Referenssit BotH2nia

BotH2nia – Hydrogen Bay of the North

BotH2nia on vetytaloudesta kiinnostuneiden toimijoiden yhteinen verkosto, jonka tavoitteena on luoda Pohjanlahdesta maailman ensimmäinen vetylahti. BotH2nia kutsuu siis kaikki vetyteollisuudesta kiinnostuneet yritykset, tutkimuslaitokset, sijoittajat, kunnat ja kaupungit käärimään hihat puhtaamman huomisen puolesta. Meillä täällä pohjoisessa on totuttu puhumisen sijaan tekemiseen, joten myös vihreämpi tulevaisuus on jo hyvää vauhtia työn alla.

Aika
2022–
Palvelut

Visuaalisen brändi-ilmeen rakentaminen
Verkkosivut kolmena kieliversiona ja saavutettavana
Sisällöntuotanto
Markkinointimateriaalit
Messumateriaalit

Yhteistyö jatkuu tiiviinä.
 

Tutustu asiakkaaseemme

Jätä yhteydenottopyyntö

Vaaditaan
Vaaditaan
Vaaditaan
Vaaditaan

Vai haluatko kuulla lisää palveluistamme nyt heti? Siinä tapauksessa ota yhteyttä: