Uutiset|

WTF Design avaa toimiston Ouluun!

WTF Design on parhaillaan hyvässä kasvuvauhdissa ja tukeaksemme toiminnan kehittymistä, päätimme ottaa rohkeasti askeleen kohti uutta. Avaamme siis toimiston Ouluun vielä vuoden 2021 aikana. Raahen toimisto jatkaa toimintaansa ihan entiseen malliin.

Uusi toimisto sijaitsee torinrannassa osoitteessa Rantakatu 3. Paikka on hyvin asiakkaiden saavutettavissa, sillä torinrannan parkkipaikat ja kivisydän ovat ihan kivenheiton päässä. Toimisto sijaitsee rakennuksen kakkoskerroksessa ja yhdessä samassa talossa majaa pitävien naapureidemme kanssa muodostamme mukavanrennon yhteisön. 

Saimme uuden tilan käyttöömme 1.10.2021 ja teemme siellä parhaillaan kalustus- ja sisustustöitä. Tavoitteenamme on saada toimisto valmiiksi vielä tämän vuoden puolella ja pitää sitten tietenkin kunnon tupaantuliaiset!

WTF_Design_Oulun-toimisto.jpg

Tiimiämme voi siis tavata jatkossa Raahen lisäksi myös Oulussa. Etätöitä meillä voi tehdä ihan entiseen malliin, ja tarvittaessa sukkuloimme myös sinne missä asiakkaamme ovat. Nyt kun maailmakin taas askel kerrallaan avautuu, olemme hieman lähempänä entistä normaalia ja kasvokkainkohtaamisia. Tapaamisiin siis!


Lue myös nämä