Uutiset|

WTF Designin uusi osakas Lasse Paakkonen esittäytyy!

Terve! Olen Lasse, tuore WTF Designin liiketoimintajohtaja ja toinen osakas. Liityin virallisesti WTF Designin huipputiimiin 1.4.2020 ja meininki ei voisi parempi olla. Olen nyt seurannut tiiviisti WTF:n toimintaa jo kymmenen vuotta ja tähän on tietenkin osansa, että yrityksen perustaja on siskoni Sanna. Täysin tuntemattomaan kenttään en tässä tapauksessa siis hyppää, mutta sopivasti uutta tässä on. 

WTF_Designin_uusi_osakas_Lasse_Paakkonen_esittaytyy.jpg


Olen taustaltani kauppatieteiden maisteri ja entinen Olympiaurheilija maastohiihdossa. Ennen tämän uuden sivun kääntämistä urallani työskentelin Abloy Oy:ssä liiketoiminta-analyytikkona. Urheilun parissa toimiminen on ollut minulle aina intohimo ja nykyään toimin esimerkiksi taustavaikuttajana Nordic Ski Finland Oy:n (Hiihtoliiton kaupallinen yhtiö) hallituksessa. Vapaa-aikana minulle on ominaista haastaa itseäni urheilun parissa ja tykkään viettää aikaa luonnossa kalastuksen sekä metsästyksen parissa. Hiihtäminen on jäänyt viime aikoina melko vähäiseksi, mutta kestävyysurheilu on pysynyt arjessani mukana. Tässäkään minua ei kunnolla saisi liikkeelle ilman tavoitteellista toimintaa ja asettelen itselleni tietyin väliajoin sopivia targetteja, joissa pyrin mittaamaan omaa kehittymistä. 

WTF Designissa roolini on vastata asiakkuuksien johtamisesta, myynnistä, liiketoiminnan kehittämisestä, strategisesta markkinoinnista ja digimarkkinoinnista. Kevään aikana tavoitteemme on saattaa yrityksen strategia ja palveluportfolio siihen iskuun, että pystymme lähteä kestävällä pohjalla ponnistamaan kohti kasvun vuosia. Näen äärimmäisen motivoivana, että pääsen tuomaan WTF Designiin uusia ajatusmalleja ja kehittämään toimintaa seuraavalle tasolle yhdessä tiimimme kanssa.

Tulevaisuudessa näen WTF Designin yrityksenä, jonka olemassa olon merkitys perustuu siihen, että meillä on vahva kyky toimia meidän asiakasyritysten tavoitteiden mahdollistajana ja liiketoiminnan kehittämisen strategisena kumppanina. 

Olen aina ollut haasteita kaipaava persoona. Kovat tavoitteet ovat aina piiskanneet minua eteenpäin ja voimakas kilpailuvietti on minulla sisäänrakennettu ominaisuus. Päästäkseen koviin tavoitteisiin pitää olla voimakas vietti kehittää toimintoja pitkäjänteisesti eteenpäin. Tämä pätee niin ihmiseen yksilönä kuin yrityksien liiketoimintaan. Nyt WTF Designissa pääsen toteuttamaan kaikkea tätä mikä saa minut syttymään palavasti. Tästä on siis erinomaisen hieno jatkaa kevättä eteenpäin. 

-Lasse


Lue myös nämä