Tiimi | Jyri Kivioja

Digituottaja

jyri@wtfdesign.fi 044 731 1313

jyri

Digituottaja

Jyri Kivioja

jyri@wtfdesign.fi 044 731 1313

Jyri on itseoppinut, yrittäjyyden kautta alalle ponnistanut Wordpress-devaaja ja 3D-artisti. Myös kamera ja videoiden editointityökalut pysyvät hänellä hallinnassa. Jyri on kiinnostunut uusista teknologioista ja niiden valjastamisesta omaan työhönsä. Useamman vuoden kokemuksella verkkosivut syntyvät aina visusta tekniseen toteutukseen ja optimointiin saakka. 3D-työkalupakista löytyy mm. Blender ja Unreal Engine, joilla toteuttaa mallinnukset ja visualisoinnit. Jyrillä on paha tapa touhuta näiden ohjelmien parissa myös vapaa-ajalla.

Vapaa-ajasta puheenollen, Jyri nauttii myös kaikenlaisesta urheilusta, mutta päällimmäisenä ovat jääkiekko, skeittaus, lumilautailu ja maastopyöräily. Hän myös sairastaa parantumattomasti perhokalastusta, mikä toimiikin vastapainona arjen kiireille.

Koulutus

Yrittäjyys ja jatkuva kiinnostus itsensä kehittämiseen on ollut toimivin koulu

Vahvuudet

Wordpress-verkkosivujen visuaalinen suunnittelu ja tekninen toteutus. 3D-mallinnus, visualisointi ja animaatiot. Perhokalastus, videoeditointi ja tosiaan perhokalastus.

Muut faktat

Kirjoittaa asioita kalenteriin, mutta ei muista lukea niitä sieltä. Kuitenkin hommat ovat aina hallussa. Mainittiinko jo perhokalastus?